12 Kasım 2010 Cuma

Haber: Litespell, Publicis Ailesine Katıldı


Bu haberi birkaç ay önce almıştık fakat sosyal medyanın kapalı kapıları ardından dışarı çıkartmamak adına ortalıklarda konuşulmuyordu. Şimdi ise o kadar resmileşti ki bir basın bülteni bile var (:


Litespell ekibi, birikimi, deneyimi ve yaratıcılığı ile Publicis Modem bünyesine katıldı. Litespell artık Publicis Modem; dijital iletişim hizmetlerinde dünya lideri olan Publicis Groupe'un bir parçası.
Türkiye'de Publicis Bold, Publicis Yorum ve Starcom MediaVest şirketleriyle uluslararası markalara hizmet veren Publicis ailesi, Türkiye'deki dijital iletişim çalışmalarını Publicis Modem Türkiye adıyla yürütmeye başladı.
Can Saraçoğlu ve Erhan Yürük tarafından 2003 yilinda kurulan ve büyük bir başarı ile gelişen Litespell, Publicis Modem olarak Publicis Turkiye ailesine katıldı. Publicis Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Osman Uslu ve Publicis Modem Global CEO'su Jean-Philippe Maheu'nün de katıldığı İstanbul'daki toplantı ile Publicis Modem Türkiye'nin kuruluşu kamuoyuna duyuruldu.
Dunyanin 3. büyük iletişim grubu olan Publicis ailesinin uluslararası dijital yüzü Publicis Modem, Türkiye'de ve bölge ülkelerinde Publicis Modem Türkiye olarak dijital iletişim dünyasını sarsmaya hazırlanıyor. Genel söylemi "Dijitalde İlk-First in Digital" olan Publicis
Modem, dünyada dijital anlamda birçok ilke imza atmış bir kurum. Dünyada ilk internet banner reklamı, ilk viral kampanya, ilk online-video, banner'a gömülü ilk video, ilk online shopping ortamı ve ilk interaktif hizmet birimi gibi öncülükleri gerçekleştirmiş olan Publicis Modem, Türkiye gibi internet kullanımında dünyanın sayılı ülkeleri arasında yer alan bir ülkede iletişim potansiyelini değerlendirmeyi, hizmet verdiği uluslar arası markaları yerel tüketiciyle tanıştırmayı ve bölgede dijital iletişim lideri olmayı amaçlıyor.


Online-offline medya entegrasyonunun gelişimine büyük katkıda bulunacağına inandığım bu katılımın her iki tarafını da kutluyor, tek çatı altında başarılı işler çıkarmalarını diliyorum..


0 yorum:

Yorum Gönder