27 Mayıs 2011 Cuma

Gece Onsuz Eğlenmek İçin En Güzel Bahane



Barlara yerleştirilen kapak kumbaraları sayesinde içilen her bir Norte için "iyilik" adına 1 dakika ayrılacağı söylenmiş.. Bu kumbaralara bağlı olan sayaçlar kentin etrafına yerleştirilmiş ve herkesin kampanyadan haberdar olması sağlanmış.. Dışarı çıkan erkekler tarafından içilen Norte biraları sayesinden dakikalar arttıkça bu dakikalar boyunca yapılan okul restorasyonu, çevre temizliği gibi iyilikler sayesinde de şehrin görüntüsü değişmeye, güzelleşmeye başlamış.. Erkekler de dışarı çıkacakları zaman surat asan kız arkadaşlarına "Ama şehri güzelleştirmeye gidiyorum" minvalinde komik ama gerçek bir bahaneye sahip olmuş..

Norte içen erkeklere eğlenceli bir bahane verirken kız arkadaşlarına ise sosyal iyilik içeren bir sebep gösteren bu kampanya sayesinde, daha önce yine bira markası Andes için Teletransporter ve Arkadaş Kurtarma işleri ile ödülleri toplayan Del Campo/Nazca Saatchi&Saatchi bir ödül daha alacağa benziyor..

Konu içki ve bahane bulmak olunca Arjantinliler bu işi çok iyi beceriyor ya da Saatchi&Saatchi kreatifleri kız arkadaşlarından dışarı çıkma konusunda çok çekiyor (:


0 yorum:

Yorum Gönder