18 Ağustos 2011 Perşembe

Ken Block Hollywood'da: Gymkhana 4



Jeneriğinde benim yakalayabildiğim kadarıyla Harry Potter and the Deathly Hollows: Part 2, Aliens, Back to the Future, Top Gun, 2001: A Space Odyssey, Terminator II, Blade RunnerThe Godfather, Zombieland, Star Wars ve Tron: Legacy'den öğeler kullanılan bu 'epic' videoda kahramanımız Ken Block, bu defa Universal Stüdyoları'nda Ford Fiesta'sı ile turunu atıyor..

2011 model Ford Fiesta'sı ile Bates' Motel'de başlayan yolculukta Jaws setine uğrayan Ken Block, (yanılmıyorsam Rise of the Planet of the Apes'e, belki de 2001: A Space Odyssey'e gönderme yapan) Segway kullanan bir gorilin etrafında daireler çizdikten sonra yoluna devam ediyor..

Dışarıda fazla araç kullandığını düşünmüş olacak ki, stüdyolara girmeye karar veren Ken Block, Epic Meal Time ekibine kısa bir süre konuk olduktan sonra zavallı birkaç forklift ile eğleniyor.. Kapalı alanda çok fazla kaldığını düşünen Ken Block, dışarı çıkıp hızını iyice aldıktan sonra bu defa göndermeyi nereye yaptığını bilemediğim bir şekilde, portatif bir merdivene çıkmış bir gorilin altından merdiveni, tabii ki aracıyla çekiyor ve yoluna devam ediyor..

En sonunda bir yerde durma ihtiyacı hisseden Ken Block sokağın ortasında durduğunda ise Bollywood danslarıyla bezeli bir görsel kakafoniden Jackass: The Movie'ye yapılan bir gönderme ile market arabası sayesinde uzaklaşıyor..

Son zamanlarda izlediğim en 'epic' video olsa gerek..


Videoda bilemediğim kısımları tamamlamama yardımcı olan Alev Akkor'a teşekkürler.


0 yorum:

Yorum Gönder