18 Haziran 2012 Pazartesi

Her Erkek Aslında Bir Röntgencidir



Fikri ve uygulaması gayet güzel olan bu projede aklımda kalan bir iki soru var: Mobilden QR ile yönlendirme yaptıkları Facebook sayfasındaki uygulama telefonda nasıl çalıştı? Facebook uygulaması telefonda çalışmıyorsa ki çalışmıyor, insanlar verilen URL'yi bilgisayar başına geçip hatırlayarak mı ziyaret ettiler?

Yorumu olan?


4 yorum:

Candaş dedi ki...

qr'ları direkt youtube videolarına yönlendirmişler dedim ve devam ettim:

480p tam ekranda tarattım, 00:23'teki qr http://www.youtube.com/watch?v=qABz4A3VA34&feature=plcp buna yönlendi. sayfada bunun dışında bir tane daha var. yan yana olan tuvaletlerde bir ondan bir ondan koymuşlardır. facebook app'i qr'lardan bağımsız kısaca.

Unknown dedi ki...

İlk izlenen videoların daha açık olan devamları Facebook'taki uygulamada bulunuyor. Oraya gitmek için de URL'i aklında tutman ve bilgisayar başına geçince hatırlaman gerekiyor zira Facebook app'ları mobil cihazlarda (en azından iOS'ta) çalışmıyor. Oradaki bağlantı eksik bence.

Candaş dedi ki...

bağlantıdaki sıkıntıya lafım yok zaten :)

bir de ucundan alakalı şu soru beliriyor kafamda: daha açık, daha fazla sayıda video için 5 harflik url'yi aklında tutar mı bu insanlar? (bu arada url'yi f/axepr.com yazmışlar; o da yanlış mesela)

Unknown dedi ki...

Bence tutmazlar ve evet, URL de çalışmıyor. İş bayağı 'ghost' tabir ettiğimiz şey galiba (:

Yorum Gönder