7 Ocak 2009 Çarşamba

Samsung ve Intel'den Online Macera Oyunu: Siyah Kristal


Teknoloji devi Samsung ve işlemci pazarı lideri Intel’i bir araya getiren online macera oyunu Siyah Kristal, internet kullanıcılarına ve oyunseverlere yepyeni bir deneyim sunuyor.

Ülkemizde şimdiye kadar yapılmış en kapsamlı online macera oyunlarından biri olan Siyah Kristal’de Intel teknolojili Samsung dizüstü bilgisayarların sahip olduğu dayanıklılık, sessiz çalışma, yüksek performans gibi özellikler, gerçek hayatta herkesin karşısına çıkabilecek olaylar zinciri içerisinde anlatılıyor.

Siyah Kristal hikayesindeki ana karakterin oyun boyunca kullanıcının ismi ile ilerlemesi ve kullanılan gündelik dil, oyunseverlerin advergame’lerde sıklıkla yaşadığı yabancılaşma problemini büyük ölçüde ortadan kaldırıyor. Bununla birlikte film noir teması çerçevesinde özenle hazırlanmış tıkla ve bul oyunları, yazı tabanlı maceralar, bulmacalar ve odadan çıkma oyunu ile hem kullanıcıların en üst düzeyde keyif almaları hem de Samsung deneyimini interaktif bir şekilde yaşamaları sağlanıyor.

Küçük bir isim karışıklığının sebep olduğu karmaşık olaylar zincirinden başarıyla çıkan bir kişinin Samsung X360 dizüstü bilgisayar, 10 kişinin de Samsung NC10 Netbook kazanacağı, Digital McCann imzalı online macera oyunu Siyah Kristal, www.siyahkristal.com adresinde oyun meraklılarını bekliyor.


0 yorum:

Yorum Gönder